POLITIKA PRIVATNOSTI

KARAT d.o.o. i KARAT KAMINI d.o.o. obvezuju se zaštititi osobne podatke klijenata. Prikupljamo samo osnovne podatke klijenata/korisnika koji su nužni za ispunjenje naših obaveza. Klijente informiramo o načinu na koji koristimo njihove podatke te oni odlučuju hoće li njihovo ime biti na listama koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se osobni podaci korisnika strogo čuvaju, dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtki KARAT d.o.o. i KARAT KAMINI d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.
Prikupljanje i korištenje informacija
KARAT d.o.o. i KARAT KAMINI d.o.o. cijene i štite vašu privatnost. U procesu realizacije tražene usluge te za davanje obavijesti i informacija vezanih uz naše usluge, koristit ćemo isključivo informacije koje pristanete dati. Obvezujemo se da vaše osobne informacije nećemo prodati, iznijeti ili dati trećoj osobi na način koji nije naveden u ovom programu.
Registracija
Kako bi napravio rezervaciju ili poslao upit na našim web stranicama, korisnik prethodno mora popuniti kontakt formu.Prilikom ispunjavanja forme od korisnika se traže kontakt informacije (poput imena i e-mail adrese). Te se informacije koriste kako bi se stupilo u kontakt s korisnikom prilikom odgovaranja na pitanja postavljena na našim web stranicama. Također, podaci osiguravaju privatnost korisnika pri kontroli statusa rezervacije i unosa ili promjene podataka.
Rezervacija
Pri rezervaciji robe ili usluga koje nudimo tražit ćemo osobne podatke nositelja rezervacije (ime, adresa, kontakt telefon i dr.). Ti će se podaci koristiti isključivo za realizaciju usluge. Podaci o plaćanju (poput broja kartice) posebno su zaštićeni te će biti dostupni samo bankama i kartičnim kućama radi autorizacije plaćanja.
Linkovi
Naša web stranica može sadržavati linkove na druge web stranice. Tvrtke KARAT d.o.o. i KARAT KAMINI d.o.o. ne mogu biti odgovorne za poštivanje privatnosti na drugim web stranicama. Potičemo korisnike da pročitaju izjave o privatnosti svake web stranice koja prikuplja i koristi njihove osobne podatke. Ova izjava o privatnosti primjenjiva je isključivo na informacije koje su prikupljene na ovoj web stranici.
Sigurnost
Poduzimamo sve potrebne mjere kako bi na našim stranicama korisnički podaci bili zaštićeni.  Pristup povjerljivim podacima imaju samo zaposlenici kojima su ti podaci potrebni kako bi obavili određene usluge. Za sva dodatna pitanja o sigurnosti na našim web stranicama možete poslati e-mail na: ana@karat-kamini.hr
Ispravak/Ažuriranje osobnih podataka
Ispitanik ima sljedeća prava:
  • pravo na ispravak
  • pravo na brisanje/zaborav
  • pravo na ograničenje obrade
  • pravo na prenosivost podataka
  • pravo na prijenos
  • pravo na prigovor.
Za sve zahtjeve može se javiti službeniku za zaštitu osobnih podataka tvrtki KARAT d.o.o. i KARAT KAMINI d.o.o.. čiji su podaci i kontakt u nastavku.
ANA PREPUNIĆ, dipl.oec.
Kralja Tomislava 63/73, 31 417 Piškorevci
tel: 00385(0)31 854 444
email: ana@karat-kamini.hr
Obavijesti o promjenama
Ako odlučimo promijeniti naša pravila o poštovanju privatnosti, obavijest o tome objavit ćemo na naslovnici naših web stranica. Korisnici će uvijek biti upoznati s podacima koje prikupljamo, s načinima na koji koristimo prikupljene podatke te pod kojim uvjetima eventualno otkrivamo osobne podatke. Ako u bilo kojem trenutku osobne podatke korisnika odlučimo iskoristiti na drukčiji način od navedenog u vrijeme kad su oni dobiveni, korisnicima ćemo poslati e-mail. Korisnicima će biti omogućeno da odobre ili odbiju korištenje podataka na novi način. Podatke ćemo koristiti u skladu s pravilima o privatnosti važećima u vrijeme prikupljanja podataka korisnika.